Vantaal elav pagulane tegi kuriteoteate, et teda pussitas eesti mees

Vantaal elav pagulane tegi Ida-Uusimaa politseile kuriteoteate, et teda pussitas kaks meest, kellest üks rääkis eesti aktsendiga.

Teate kohaselt oli juhtum Lääne-Vantaal asuvas Pähkinärinne linnaosas, kus pagulase taustaga 1997. aastal sündinud noormehele oli lähenenud pühapäeva õhtul kaks meest ja löönud noaga, vahendab Helsingin Sanomat.

Kuriteoteate järgi oli üks ründajatest soomlane ja teine oli rääkinud soome keelt eesti aktsendiga. Noormehe väitel oli temalt küsitud, kas ta on moslem. Pärast seda oli üks meestest võtnud välja noa.

Pagulase taustaga noormeest oli löödud noaga ja ta oli saanud kergeid haavu. Noormehel õnnestus sündmuskohalt põgeneda ja ta helistas häirekeskusse. Kohale jõudnud kiirabitöötajate väitel ei vajanud mees haiglaravi. Kannatanu väitis, et tema elu polnud ohus.

Ida-Uusimaa politsei uurib asja kui raske kehavigastuse tekitamise katset. Politsei pole kahtlusaluseid veel tabanud.

Kriminaalkomissar Petri Eronen märkis Twitteri vahendusel, et kannatanu jutt ja kohapeal tehtud uurimise tulemused ei lähe omavahel kokku.

Petri Eronen on Twitter

@hsfi Sunnuntain tapahtumat Vantaan Pähkinärinteessä ovat asianomistajan kertomuksen ja paikkatutkinnan välillä ristiriitaisia

Poliisi: Maahanmuuttajataustaista miestä puukotettiin Vantaalla – Uhrin mukaan epäilty puukottaja kysyi, onko uhri muslimi

Itä-Uudenmaan poliisille tehdyn rikosilmoituksen mukaan Vantaan Vapaalassa puukotettiin sunnuntai-iltana maahanmuuttajataustaista nuortamiestä. Rikosilmoituksen mukaan vuonna 1997 syntynyttä uhria oli lähestynyt kaksi miestä, joista toinen vaikutti kantasuomalaiselta, toinen vaikutti puheen perusteella virolaistaustaiselta. Miehet kyselivät uhrin mukaan, onko tämä muslimi. Sen jälkeen toinen miehistä oli lyönyt uhria puukolla. Uhri oli päässyt kertomansa mukaan pakenemaan paikalta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,233 korda, 1 külastust täna)