Üks Turu pussitamise ohvritest oli jehoovatunnistaja, kes jagas tänaval lendlehti

Üks Turu linnas toimunud massipussitamise ohvritest oli jehoovatunnistaja, kes jagas tänaval lendlehti.

Tegemist oli naisterahvaga, kinnitas Ilta-Sanomatele jehoovatunnistajate pressiesindaja Veikko Leinonen.

Leinonen ütles, et hukkunud naise lähedastele on pakutud juba kriisiabi. Ta oli hinnatud ja lugupeetud inimene, kellel polnud lapsi. Taine elas Turus, aga polnud Turu linnast pärit.

Esialgsetel andmetel polnud tegemist rünnakuga usu vastu, vaid lihtsalt juhusega. Jehoovatunnistajatel on palju inimesi ringi liikumas käidavatel kohtadel nagu väljakud ja platsid. Jehoovatunnistajad on varem sealsamas pakkunud inimestele piiblialast lugemist ja midagi pole juhtunud, märkis Leinonen. Hukkunud naise lähedastele on avaldanud kaastunnet jehoovatunnistajad nii Soomes kui mujal maailmas.

Tiedottaja: Toinen puukottajan uhreista oli lehtisiä jakanut Jehovan todistaja

Poliisi on kertonut, että Turun perjantain puukotuksessa on kuollut kaksi henkilöä. IS:n tietojen mukaan toinen uhreista oli Jehovan todistajiin kuulunut nainen, joka oli torilla jakamassa esitteitä. – Pitää paikkansa, vahvistaa tiedon IS:lle Jehovan todistajien tiedottaja Veikko Leinonen. Poliisi ei ole virallisesti kommentoinut kuolonuhrien tai loukkaantuneiden sukupuolia.

Kommentaarid
(Külastatud 331 korda, 1 külastust täna)