Turus pussitatud naisele appi läinud mees: ta suri mul käte vahel

Turus pussitaja käe läbi haavatud naist abistanud mees kirjeldas, kuidas naine suri tema käte vahel.

Stockholmi elanik Hassan Zubier oli oma pruudiga Turus puhkusel, kui sattus Kauppatoril olukorda, kus nägi pealt rünnakut. Ta kuulis karjatust, pööras ringi ja nägi naist maas lamamas. Pussitaja tahtis rünnata ka mehe pruuti, aga ta sai oma käe vahele. Siis läks mees maas lamava naise juurde, kui teda uuesti pussitati. Kokku pussitati meest neli korda ja ta pole kindel, kas arstid suudavad tema käe päästa, vahendab Expressen.

Mees püüdis maas lamava naise verejooksu peatada, aga naine suri tal käte vahel.

Hassan från Stockholm knivhöggs i Åbo – försökte rädda döende kvinna

Hassan Zubier från Märsta försökte rädda den dödligt knivhuggna kvinnan i Åbo. Då högg gärningsmannen honom med kniven fyra gånger. – Kvinnan dog i mina armar. Jag har fyra knivhugg i kroppen, det är inte säkert att läkarna kan rädda min arm, säger Hassan som ligger allvarligt skadad på sjukhus.

Kommentaarid
(Külastatud 1,116 korda, 1 külastust täna)