Turumüüja Arya Rashid oli üks neist, kes pussitajale järele jooksis

Üks neist, kes Turu Kauppatoril toimunud pussitamist nägi ja pussitajale järele jooksis oli turumüüja Arya Rashid, kes püüdis pesapallikurikaga ründajat maha lüüa.

Arya Rashid müüs reede õhtul Kauppatoril marju. 24-aastane Rashid nägi jehoovatunnistajat maas lamamas ning siis lõi pussitaja lapsekäru lükkavat naist. Lõpuks Brahenkatul nägi Rashid veel üht naist maas lamamas. Edasi tahtis pussitaja veel üht naist lüüa, aga siis saabus kohale politseipatrull ja tulistas pussitajat, vahendab Ilta-Sanomat.

Rashid kuulis ühe või kaks lasku ja kui politseinikud pussitajale peale hüppasid, andis Rashid kurikaga obaduse.

Politsei ajas pärast seda Rashidi sündmuskohalt minema. Rashid tunnistab, et ta oli viha täis. „Kõik olid nii vihased,” meenutab ta.

Rashid kiidab politsei lasketäpsust. Pussitaja järgmine ohver oli väga lähedal.

Torimyyjä Arya, 24, ajoi Turun puukotuksista epäiltyä takaa pesäpallomailan kanssa

Turun Kauppatorilla marjoja myyvän firman työntekijä Arya Rashidi, 24, oli yksi puukottajaa takaa-ajaneista sivullisista. Kiinniottotilanteessa Rashidi löi puukottajaa pesäpallomailalla. Tunteet olivat pinnassa. Adrenaliinia valtavasti. Rashidi oli jo nähnyt torilla kasvoilta hyvin tutun jehovantodistaja-naisen makaavan maassa ja kuinka puukottaja oli lyönyt lastenvaunuja työntänyttä naista. Kun takaa-ajajat olivat kääntyneet Brahenkadulle, heti kulman takana oli maannut maassa nainen.

Kommentaarid
(Külastatud 770 korda, 1 külastust täna)