Soomekeelne raadio naaseb Tallinnas eetrisse

Soome 100. sünniaastal saavad Eestis elavad soomlased ja Soome sõbrad rõõmustada – nimelt naaseb eetrisse soomekeelne raadio, millelt kevadel tegevusluba ära võeti.

Nüüd on jõudnud soomekeelse SSS-Raadio (nimi SSS tuleb sõnadest Sibelius, sauna ja sisu) tegijad Eesti riiki esindava Tehnilise Järelvalve Ametiga kokkuleppele, et alates ülejärgmisest kolmapäevast, 16. augustist on SSS-Raadio Tallinnas ja selle ümbruses eetris sagedusel 93,7 MHz.

SSS-Raadio peatoimetaja Tapio Reini ütles, et esialgu on uus sagedus kasutusel kuu aja kaupa. Järgmisena on kavas minna kultuuriministeeriumisse läbi rääkima seoses püsiva raadiosagedusega, vahendab tallinna24.ee.

Märtsikuus kaotas SSS-Raadio oma sageduse Äripäeva Raadiole, mis aga pole vaatamata lubadustele alustada juunikuu algul veel eetrisse jõudnud.

Kommentaarid
(Külastatud 623 korda, 1 külastust täna)