Soome noormees tulistas kolme inimest selleks, et vanglasse pääseda

Soomes Lõuna-Karjala kohtus on käimas protsess 24-aastase noormehe üle, kes tulistas möödunud aasta 3. detsembril Imatras jahipüssist surnuks kolm naisterahvast.

Noormees, kelle nimi on Jori Juhani Lasonen tunnistas ülekuulamisel kõik üles ja ütles, et tahtis tulistamise abil pääseda vanglasse. Samas kinnitas ta, et ei tahtnud kedagi tappa, vahendab Helsingin Sanomat.

Tulistamine toimus Imatras 2016. aasta 3. detsembril Juoksenvahti-nimelise restorani ees. Ohvriteks olid juhuse tahtel Imatra linnavolikogu esimees ja kaks ajakirjanikku. Tulistaja neid ei tundnud. Ohvrid hukkusid sündmuskohal. Pärast tulistamist pani noormees relva auto pakiruumi ja jäi ootama politseid. Ta ei takistanud enda kinnivõtmist.

Prokurör Asser Kuosmanen nõuab noormehele eluaegset vanglakaristust.

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005344055.html

Kommentaarid
(Külastatud 1,041 korda, 1 külastust täna)