Soome naised võtsid pussitatud naise lapse oma hoole alla

Reede õhtul Turu kesklinnas Kauppatoril olnud naised võtsid pussitatud naise väikse umbes pooleaastase lapse oma hoole alla.

Larisa Kosner võttis kärus olnud lapse oma sülle pärast seda, kui lapse ema oli pussitatud. Kosner pidas turuplatsil kirbuturgu. Ta oli just asjad kokku pakkinud ja läinud kaubiku taha suitsu tegema. Ühtäkki kuulis ta hirmsat karjatust. Ta läks koos sõbraga vaatama, mis juhtus. Ta nägi naisi jooksmas ja hüüdmas. Siis nägi ta ühe naise kallal ühte meest. Mees üritas naist kaela lüüa, aga naine rabeles end lahti, mistõttu löögid tabasid õlga ja selga, vahendab Iltalehti.

Kuivõrd aga pussitaja-mehe järel jooksid juba teised mehed, siis lasi ta naisest lahti ja jooksis edasi. Kui mees naisest lahti lasi, kukkus too maha. Inimesi kogunes kiiresti ümber ja kõik imestasid, mis on juhtunud. Naine oli halvas olukorras, teda abistasid arst ja teised inimesed. Nad püüdsid naist elustada, kuna süda seiskus enne kiirabi kohalejõudmist. Naise sõnul võttis kiirabi tulek kaua aega.

Siis märkas Kosner last, kes oli pussitatud naise juures lapsekärus. Kosneri tütar arvas, et tegemist on pussitatud naise lapsega. Tütar leidis telefoni ja hakkas numbreid läbi helistama. Vahepeal viis kiirabi naise haiglasse, laps jäi Kosneri sülle. Siis saabus lapse isa, kes võttis lapse enda sülle. Isa küsis inglise keeles, kus on tema naine. Isa sai teada, mis oli juhtunud.

Kosner ütles, et oli ise pärast juhtunut mitu tundi šokis. Kosneri sõnul poleks ta osanud varem ettegi kujutada, et midagi säärast võiks juhtuda Turu linnas. Väikse lapsega naine oli tulnud turule sisseoste tegema.

Kõike seda pealt näinud Päivi Koivisto ütles, et inimesed jäid pärast juhtunut rahulikuks ja olid abivalmid. Ta nägi meest, kelle õlast voolas verd ning noort naist, keda püüti elustada. Naise umbes pooleaastane laps oli jäänud üksi kärusse, kui Kosner võttis ta sülle.

Laps oli rahulik ja Koivisto oli valmis ise lapsega tegelema, kui Kosner poleks enam jaksanud. Laps katsus Koivisto kaelaehet ja naine mõtles, et jääb igaks juhuks kohale, kui teda peaks vaja minema. Koivisto nägi, kuidas lapse isa tuli kohale ja oli šokis. Mees küsis vaid, et kus on tema naine. Siis võttis mees lapse ja nad läksid haiglasse.

Naine oli üllatunud, kui hästi kõik laabus, kuidas kõik olid abivalmid. Politsei poleks ilma abita kuidagi hakkama saanud.

Larisa ja Päivi lohduttivat vauvaa, jonka äitiä Turun terroriteosta epäilty puukotti – “isä oli aivan shokissa”

Larisa Kosner nappasi puukotetun äidin rattaissa istuneen vauvan syliinsä. Isä sai tiedon tapahtuneesta puhelimitse ja saapui paikalle silminnäkijöiden mukaan shokissa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,606 korda, 1 külastust täna)