Politsei kahtlustab, et blond naine murdis ujulakappidesse ja ärandas auto

Helsingi politsei otsib taga blondi naisterahvast, kes murdis möödunud nädala lõpus Mäkelärinne ujulas riidekappidesse ja ärandas pärast seda auto.

Politsei andmetel murdis naine sisse mitmesse riidekappi ja varastas sealt telefone, rahakotte ning ühed autovõtmed. Naist kahtlustatakse pärast seda auto ärandamises. Autovargus toimus möödunud nädalal neljapäeva õhtul kella kaheksa ja üheksa vahel.

Varastatud auto oli musta värvi Volkswagen Golf. Politsei kahtlustab, et autol on vahetatud numbrimärgid, mis on võetud teiselt, varem kaduma läinud autolt. Musta Golfi numbrimärk on teadaolevalt praegu NIM-255.

Politsei kahtlustab varguses blondi naisterahvast. Naine on jäänud valvekaamera pildile. Naisel olid mustad päikseprillid, valge jakk, mille all oli punane t-särk, mustad spordipüksid, millel on kolm valget triipu, ja must spordikott.

Politsei palub kõigil, kes teavad midagi kahtlusaluse naise ja musta Volkswagen Golfi kohta anda teada e-posti aadressil omaisuusrikoksetrpo.helsinki@poliisi.fi.

Politsei uurib juhtumeid kui vargust ja ärandamist.

Kommentaarid
(Külastatud 603 korda, 1 külastust täna)