Polisei ajas Helsingis taga varastatud BMW-d

Politsei ajas täna õhtul Helsingis taga võltsitud Rootsi numbrimärkidega varustatud BMW-d, mis oli varastatud. Politsei sai auto kätte, aga juht pääses põgenema.

Politsei ajas 500-seeria BMW-d taga Helsingis Vallila ja Hermanni linnaosas. Tagaajamine algas enne kella kuut õhtul, kui politseipatrull märkas varastatud autot tulemas mööda Hämeentied Lahdenväylä suunast. Auto oli ärandatud ja sel olid küljes Rootsi numbrimärgid, vahendab Helsingin Sanomat.

Autot peatama läinud patrull sai selle kätte Sturenkatul. Kui aga patrull hakkas autot kinni pidama, tegi see järsku U-pöörde ja kihutas minema. Auto sõitis vastassuunas Hermannin rantatiele ja sealt Vellamonkatule. Auto leiti tühjalt Vellamonkatult. Juht pääses põgenema enne politseipatrulli kohalejõudmist.

Juhti otsitakse Paavalinkirkko ümbrusest. Auto Rootsi numbrimärgid olid võltsitud. Juhti kahtlustatakse autovarguses ning liiklusohtliku olukorra tekitamises.

Poliisi ajoi varastettua BMW:tä takaa Helsingissä – maastoon paennutta kuljettajaa etsitään Paavalinkirkon lähellä

Poliisipartiot ajoivat 500-sarjan BMW:tä takaa Vallilassa ja Hermannissa Helsingissä sunnuntaina iltapäivällä. Kuljettaja sai karistettua poliisipartioita sen verran, että hän ehti hylätä auton ja paeta maastoon. Takaa-ajo alkoi ennen kuutta illalla, kun poliisipartio huomasi, että Hämeentietä Lahdenväylän suunnasta tuli etsintäkuulutettu auto. “Auto oli ilmoitettu anastetuksi. Se on Ruotsin kilvissä”, kertoo päivystävä komisario Jorma Makkonen.

Kommentaarid
(Külastatud 353 korda, 1 külastust täna)