Pärnumaal hukkusid autoga rongi ette sõitnud soomlannad

Pärnumaal hukkusid eile kaks soomlannat, kes sõitsid autoga rongi ette.

Õnnetus juhtus Tori vallas Suigu reguleerimata ülesõidukohal. See tähendab, et ülesõidurajal puudus tõkkepuu, samuti pole seal foori.

Üks soomlanna oli 23-aastane ja teine 26-aastane, vahendab Postimees. Sõiduauto Peugeot 206 roolis oli 23-aastane naine, teine istus kõrval.

Auto oli lähenenud raudteele Suigu ehk Pärnu-Tallinna maantee poolt suunaga Pärnu-Rakvere maanteele ja sõitis ette vasakult poolt tulnud, Tallinnast Pärnusse teel olnud reisirongile. Rongijuht nägi lähenevat autot, andis signaali, aga ei suutnud rongi enam peatada. Õnnetus juhtus õhtul kella 20.14 ajal, kui väljas oli veel valge.

Autost ei jäänud õnnetuse tagajärjel eriti midagi alles.

58.4991764,24.751471

No Description

Fotod: Pärnumaal hukkus rongi ja auto kokkupõrkes kaks naist

Esialgsetel andmetel sõitis Suigu poolt tulnud sõiduauto Peugeot otse ette Tallinnast Pärnu suunas liikunud reisirongile. Rongijuht märkas küll ülesõidule lähenenud sõiduautot, andis sellele mitmel korral signaali ning pidurdas, kuid rongi polnud võimalik siiski nii kiiresti peatada. Tallinnast Pärnusse teel olnud rong sai pidama alles sadakond meetrit pärast kokkupõrget.

Kommentaarid
(Külastatud 328 korda, 1 külastust täna)