Mis siis Turus juhtus? Kaart paljastab

Soome telekanal MTV on avaldanud kaardi, kust on näha reedeõhtuse massipussitamise sündmuste käik.

Nagu kaardilt näha, said sündmused alguse Turu keskväljakul Kauppatoril ehk Turuplatsil. Seal oli esimene pussitamine, kus teadaolevalt pussitati lendlehti jaganud jehoovatunnistajast naist. Naisel olevat kõri läbi lõigatud. Samuti sai seal pussitada naisele appi tõtanud mees, kes sai suure noahaava kätte. Kaardil tähistavad seda numbrid 1 ja 2.

Edasi pussitati Kauppatori põhjaosas, Yliopistonkatu ja Kauppiaskatu ristmiku ligidal kolmandat ohvrit, kes teadaolevalt oli lapsekäru lükanud naine. See oli teadaolevalt teine inimene, kes hukkus. See on tähistatud numbriga 3.

Pussitaja jooksis mööda Kauppiaiskatu mäge ülespoole, sellel tänaval on filmitud korrusmaja aknast video, kus on näha nelja meest mööda tänavat jooksmas ja karjumas „Varokaa” või „Allahu akbar”.

Kauppiaiskatult jooksis mees paremale Maariankatule, kus pussitas veel kolme inimest (kaardil nr 4). Maariankatult keeras mees vasakule Brahenkatule. Brahenkatul on tehtud pildid, kus on näha maas lamav pussitaja ja tema viimane, üheksas ohver, Brahenkatul kõndinud naine, kes sai noahoobi selga (kaardil nr 5).

Brahenkatul oli mehele vastu tulnud lapsekärusid lükkav abielupaar, neile ei teinud pussitaja midagi. Ta jooksis neist mööda ja pussitas tänaval üksi liikunud naist. Siis jõudsid kohale juba politseiautod ja peatasid pussitaja kell 16.05.

Kogu see sündmuste käik võttis aega 3 minutit, kell 16.02 kuni 16.05.

Tämän tiedämme Turun tapahtumista ja tätä emme

Tämän tiedämme Turun tapahtumista Poliisi sai hälytyksen puukotuksista Turun Kauppatorilla iltapäivällä kello 16.02. Puukotuksessa kuoli kaksi ihmistä ja kahdeksan ihmistä haavoittui. Poliisi vahvistaa, että torilla olleet ihmiset puolustivat uhreja ja ajoivat epäiltyä pois. Poliisi sai epäillyn kiinni Puutorin läheisyydessä kello 16.05. Poliisi ampui häntä jalkaan kiinnioton yhteydessä. Epäilty tekijä on sairaalahoidossa.

Kommentaarid
(Külastatud 609 korda, 1 külastust täna)