Maroko ametivõimud Turu pussitaja kohta: miski siin ei klapi

Maroko ametivõimud kahtlevad Turu pussitaja kohta välja toodud nimedes ja sünniaastates, kuna need ei klapi.

Maroko terrorismivastase asutuse juht Abdelhak Khiame ütles väljaandele Ilta-Sanomat, et nende ametkonnal pole infot Soomes vangistatud mehe kohta.

Maroko amtivõimudel pole Khiame väitel infot 1994. aastal sündinud Abderrahman Bouanane ega Abderrahman Mechkahi kohta.

Khiame sõnul on tõenäoline, et isiku nimi, sünniaasta või päritolu pole jätkuvalt õiged. Khiame sõnul ootab nüüd Maroko saatkond Helsingis Soome ametivõimudelt kahtlusaluse isiku kohta täpsemat infot.

Viimane teadaolev info Bouanane kohta pärineb Saksamaalt.

Jokin ei täsmää – Marokon tiedusteluviranomaiset epäilevät Turun puukottajan tietoja

Marokon terrorisminvastaisen tiedusteluviraston johtaja Abdelhak Khiame kertoo IS:lle, ettei hänen virastollaan ole antaa tietoa Suomessa vangitusta miehestä. Marokon viranomaisilla ei Khiamen mukaan ole tietoja vuonna 1994 syntyneestä Abderrahman Bouananesta tai Abderrahman Mechkahista. Johtaja Khiame epäilee, että joko syntymävuosi, nimi tai kansallisuus ei edelleenkään ole oikein. Khiamen mukaan Marokon Helsingin-suurlähetystö odottaa Suomen viranomaisilta asiakirjoja terroriepäillystä.

Kommentaarid
(Külastatud 1,318 korda, 1 külastust täna)