Kurioosum: Turu pussitamise ohvrile andis esmaabi neonats, aga meedia tegi kõrval seisnud pagulasest kangelase

Seoses Turu pussitamisega on välja tulnud huvitav kurioosum: meedia üritab teha pagulastest kangelasi. Näiteks ühele maas lamanud ohvrile andis esmaabi neonats, keda isegi ei mainitud meedias. Samas kõrvalt asja pealt vaadanud pagulasest aga tehti kangelane.

Asja kohta on tehtud tähelepanek Twitteri postituses, kus on näha, et ohvrile abi andnud mehel on seljas Thor Steinari firma neonatside särk. Kõrval vaatas asja pealt pagulane. Meediaväljaannetes on tehtud aga kangelane hoopis kõrval seisnud pagulasest, neonatsi pole sõnagagi mainitud.

Neonats Turu pussitamise ohvrile abi andmas. Kujutis: Twitter

Suvi Lindholm on Twitter

Neo-Nazi was the one who was giving first aid, but the mainstream media makes the refugee passer-by a hero. #turku #turkuattacks #terrorism

Kommentaarid
(Külastatud 5,695 korda, 1 külastust täna)