Kaks Turu rünnaku ohvrit on jätkuvalt hingamisaparaatide all

Kaks Turu rünnaku ohvrit, 1974. ja 1984. aastal sündinud naised lamavad haiglas jätkuvalt hingamisaparaatide all.

Naistel on opereeritud kaelahaava ja nad on raskes seisus, vahendab Helsingin Sanomat.

Neil naistel olid kõrid läbi lõigatud, mistõttu nad ei saa ise hingata.

Lisaks neile naistele on haiglas veel peamine kahtlusalune, keda tulistati jalga.

Pussitamises hukkunud 1986. aastal sündinud naine, kes jagas Turu kesklinnas jehoovatunnistajate voldikuid oli abielus, aga tal polnud lapsi. Naine oli Turu Kauppatoril koos teise naisega vabatahtlikku kogudusetööd tegemas.

Teine Turu pussitamises hukkunud naine suri kiirabiautos teel haiglasse.

Kokku on haiglas ravitud kümmet pussitamises kannatada saanud inimest. Viimane patsient tuli haiglasse omal jalal ise. Koju pääsenud ohvrite vigastused olid kergemad ja nad tunnevad end hästi, ütles Turu haigla juht Petri Virolainen. Neil olid samuti kaelapiirkonna ja õlavöötme haavad, aga sellised, mis ei vaja haiglaravi.

Peamine kahtlusalune enam haiglaravi ei vaja, ütles Virolainen. Praegu uuritakse võimalust saata ta vangide haiglasse Hämeenlinnas.

Jehovan todistajille tulvii surunvalitteluja ulkomailta, nuori nainen jakoi esitteitä joutuessaan puukotetuksi – Turun uhreista kaksi makaa yhä hengityskoneessa

Jehovan todistajat ovat saaneet Turun perjantaisen puukkoiskun jälkeen suruvalitteluja ja osanottoja ympäri maailmaa, kertoo Suomen Jehovan todistajien tiedottaja Veikko Leinonen. Turun keskustassa perjantaina tapahtuneissa puukotuksissa kuoli vuonna 1986 syntynyt nainen, joka oli jakamassa Kauppatorilla Jehovan todistajien esitteitä. Varsinais-Suomessa asunut nainen oli naimisissa. Hänellä ei ollut lapsia. Leinosen mukaan uutinen levisi viikonloppuna nopeasti tiiviissä uskonyhteisössä.

Kommentaarid
(Külastatud 259 korda, 1 külastust täna)