Euroopas terrorismiga asi väga hull. Vaata kaarti!

Erinevalt Euroopa poliitikutest, kes püüavad rahvale paaniliselt sisendada, et terrorism ei kujuta mingit ohtu, räägivad numbrid teist keelt. Asi on Euroopas terrorismiga ikka väga hull ja üha hullemaks läheb. Viimase kahe aasta jooksul on 16 rünnakus hukkunud kokku 365 inimest ja lisaks on kuues riigis sajad inimesed saanud vigastada.

Briti väljaanne Daily Mail on kokku pannud kaardi kõikidest terrorirünnakutest viimase paari aasta jooksul.

Iga kord pärast rünnakuid on inimesed tulnud kokku, avaldanud solidaarsust ja kinnitanud, et neid see ei hirmuta. Ent see pole terrorismi peatanud ja uusi rünnakuid ära hoidnud – terrorism liigub edasi üha uutesse riikidesse.

Europoli juht on hoiatanud Briti turiste, et praegu on suurim terrorioht Euroopas viimaste aastakümnete jooksul. Nii näiteks tuleks olla väga valvas Hispaanias, kus uued terrorirünnakud on väga tõenäolised.

Map shows jihadi attacks across Europe in two years

Below is a map which documents the 16 attacks carried out by jihadis in Europe over the past two years There were six incidents in France, three in Germany, three in Britain, two in Spain, one in Belgium and one in Stockholm One person is also feared dead in Finland

Kommentaarid
(Külastatud 911 korda, 1 külastust täna)