Edela-Soome politsei korraldab Twitteri-ralli

Edela-Soome politseijaoskond korraldab reedel, 11. augustil alates kella 17-st 12 tundi kestva Twitteri-ralli. Selle aja jooksul pannakse jaoskonna Twitteri kontole üles kõik jaoskonna piirkonnas toimunud politseitegevused.

Varem on sellise kampaania korraldanud Pohjanmaa, Oulu ja Helsingi politseijaoskonnad ning sellest saadud positiivset kogemust korratakse nüüd Edela-Soome politseijaoskonnas (Turu, Salo, Rauma ja Pori piirkond). Sama asja tahavad ära teha ka ülejäänud jaoskonnad.

Politsei annab küll meediale oma tegemistest teada, aga see annab vaid üldise pildi politsei tegevusest. Televisiooni politseisarjad annavad infot rohkem, aga seal jääb samuti tervik kajastamata. Twitteri-kampaaniaga tahetakse edasi anda kogu politseitöö olemus.

Politsei avaldab Twitteri kaudu ainult tegevuste iseloomu ja lühikirjelduse. Säutsud kirjutatakse nii, et seal pole isikuandmeid ja täpsemaid sündmuskohti.

Kampaania säutsud leiab Twitterist tunnusega #LSpoliisi12h.

Kommentaarid
(Külastatud 457 korda, 1 külastust täna)