Väljasõidul poliseiauto põrkas põdraga kokku

Läinud ööl põrkas väljasõidul olnud politseiauto Lääne-Soomes Eurajoel kokku põdraga.

Põder jooksis politseibussile ette, põrkas sellega kokku ning lendas kokkupõrkest vastu laternaposti, mis murdus. Põder sai kokkupõrke tagajärjel surma. Autos olnud politseinikud said kergemaid vigastusi, vahendab Ilta-Sanomat.

Politsei andmetel juhtus õnnetus teelõigul, kus neljarealine maantee on metsast aiaga eraldatud. Politsei tuletab liiklejatele meelde, et teeäärsed aiad ei hoia ära loomade jooksmist teele.

Viimaste päevade jooksul on tulnud Soomest ridamisi teateid teele jooksnud põtrade kohta. Põdrad on liikvel just õhtuhämaruses.

Kuvat: Hälytysajossa ollut poliisimaija törmäsi hirveen – tällaista jälkeä syntyi

Lounais-Suomen poliisi kertoo hälytysajossa olleen poliisiauton kolaroineen hirven kanssa Eurajoella Valtatie 8:llä. Onnettomuus tapahtui hieman enne puoltayötä maanantaina. Hirvi osui poliisin partioauton keulaan ja sinkoutui siitä päin valaisinta pylvästä katkaisten tämän. Hirvi kuoli törmäyksessä. Ajoneuvossa olleet poliisit loukkaantuivat lievästi, mutta vakavammilta seurauksilta vältyttiin. Lounais-Suomen poliisin mukaan tapahtumapaikka sijaitsee alueella, joka on suojattu riista-aidalla.

Kommentaarid
(Külastatud 385 korda, 1 külastust täna)