Uutel Nokia telefonidel maailmas suur nõudlus, tarneraskused

Uute Nokia telefonide järele on turul nii suur nõudlus, et telefonidega varustamisel on tekkinud tarneraskused.

Uus Nokia 3310 tõusis Soomes operaatorite DNA ja Elisa müügiedetabelite tippu ning telefonid on poodidest otsa saanud, vahendab Kauppalehti.

Telefone tootva ettevõtte HMD Global müügijuht Pekka Rantala ütles, et tarneraskused tulevad selle telefoni suurest edust kogu maailmas. Rantala lisas, et telefone tuuakse igale poole kogu aeg juurde, sealhulgas Soome. Nokia 3310 on eriti populaarne noorte hulgas.

Lisaks lähevad hästi nutitelefonid. Nokia 3 tuli Soomes müügile maikuu lõpus, Nokia 5 pärast jaanipäeva ja Nokia 6 käesoleva nädala lõpus. Nutitelefonidest on kõige rohkem ette tellitud telefoni Nokia 6.

Firma HMD Global möödunud aastaga lõppenud 14-kuulise esimese majandusaasta käive oli 13,5 miljonit eurot ja kahjum 7,7 miljonit eurot. Käive tuli Nokia varasemate telefonide müügist. Rantala ei tahtnud ennustada, milline tuleb ettevõtte tänavune käive ja kas jõutakse kasumisse.

HMD Nokia-puhelinten toimitusvaikeuksista: “Syynä valtava kysyntä”

“Toimitukset kulkevat kyllä Suomeenkin”, rauhoittelee HMD Globalin markkinointijohtaja Pekka Rantala.

Kommentaarid
(Külastatud 384 korda, 1 külastust täna)