Tallink katsetab Helsingi-Riia kruiisiga

Tallink katsetab pühapäevast kuni teisipäevani kestva Helsingi-Riia kruiisiga. Kui asi tasub ära, on kavas Riia kruiisidega jätkata.

Läti on soomlaste hulgas viimasel ajal muutunud üha populaarsemaks seoses odava alkoholiga. Varem pole Soomest Lätti laevakruiise korraldatud, aga nüüd on kavas seda teha. Otsa teeb lahti Tallink, mis korraldab esimese kruiisi pühapäeval.

Kruiisilaev Europa väljub Tallinki veebis oleva info põhjal Helsingist pühapäeval kell 17. Riiga jõuab laev esmaspäeval kell 11.30. Laev on Riias kokku 8 tundi ja väljub uuesti esmaspäeva õhtul kell 19.30. Tagasi Helsingisse jõuab laev teisipäeval kell 14.30.

Kruiisi hind algab 119 eurost, mille sees on nii toitlustamine kui kajut.

Kommentaarid
(Külastatud 716 korda, 1 külastust täna)