Soome noormees seksis vaimupuudega tüdrukuga, kohus vabastas ta vägistamise süüst

Helsingi noormees seksis vaimupuudega tüdrukuga ning teda süüdistati esialgu vägistamises, aga kohus vabastas ta süüst.

Lugu juhtus 2014. aastal, kui noormees oli 17-aastane. Tüdruk oli 16-aastane ja vaimupuudega. Nad tutvusid interneti teel Kik Messengeris ning said Helsingis Kulosaari metroojaamas kokku, vahendab Helsingin Sanomat.

Tüdruk võttis noormehega oktoobrikuus uuesti ühendust ning pakkus välja, et nad võiks kohuda tüdruku kodus, kuna tema vanemad olid ära. Süüdistuse järgi oli noormees selle kohtumise ajal sundinud tüdrukut endaga seksima.

Tüdruk rääkis kohtus, et noormees oli talle seksist rääkinud juba 2014. aasta algul nende tutvuse alguses, aga tüdruk ei teadnud, mida see tähendab. Noormehe väitel olid nad seksi osas kokku leppinud oktoobrikuise kohtumise ajal.

Tüdruku väitel hakkas poiss teda koju jõudes katsuma. Noormees oli katsunud tema rindu ja silitanud alakeha. Mõlemad võtsid end enne seda riidest lahti.

Kohus tuvastas, et mõlemad rääkisid enne seksist, aga nad said sellest erinevalt aru. Tüdruk oli enne kokkusaamist seksuaalselt kogenematu. Tüdruk ütles, et oli püüdnud poissi takistada, kui hoidis käsi rindade peal. Poiss sai aga aru, et tüdruk pani käed rindadele, et ilusam välja näha.

Kohus leidis, et poisi ja tüdruku vahel toimus küll seksuaalvahekord, aga poiss ei kasutanud ega ähvardanud kasutada vägivalda. Poiss ei saanud aru, et tüdruk seda ei taha enne kui tüdruk ütles, et tal on valus. Siis oli poiss kohe asja katki jätnud.

Kohus otsustas, et noormees pole vägistamises süüdi, kuna ei suudetud ära tõestada, kas tüdruk astus vahekorda vabatahtlikult või mitte.

Kommentaarid
(Külastatud 1,422 korda, 1 külastust täna)