Selline on Helsingi kalleim üüripind

Helsingi kalleim üüripind on maja Kaivopuistos, mille ühe kuu üür on 25 000 eurot.

Elamu aadress on Itäinen Puistotie 2. Maja üüritakse välja nimetuse all palee (palatsi), vahendab Helsingin Sanomat.

Eraisikutele seda välja ei rendita. Kõlbavad ainult ettevõtted. Hoone sobiks näiteks mõnele välismaisele ettevõttele esinduseks. Üks korrus võiks siis olla büroo ja teine töötajate elamise jaoks.

Hoone sobib ideaalselt residentsiks mõnele suursaadikule.

Majas on kokku kolm korrust ja 11 tuba. Kokku on majas neli tualetti ja viis vannituba. Lisaks saun ja spaa. Kokku on majas pinda 1100 ruutmeetrit. Majas on põrandal tammeparkett, aknad avanevad igasse suunda. Majal on rõdu ja oma aed.

Maja on ehitatud 1880ndatel aastatel senati liikme Isak Fellmani tarbeks. Maja praegune omanik on Moskva kinnisvarainvestor Anatoli Novikov. Ta ostis maja 2013. aastal 13 miljoni euro eest. Majas on värskelt tehtud kapitaalremont.

Tällainen on Helsingin kallein vuokrakämppä: huoneita 11, neliöitä 500, vuokra 25 000 euroa kuussa

Vuokrakämppä Helsingin Kaivopuistossa etsii asukasta. Asukas saa olla vaativakin. Edellytys kuitenkin on, että maksukykyä eli massia löytyy. Vuokra on nimittäin 25 000 euroa kuukaudessa. Luukku sijaitsee osoitteessa Itäinen Puistotie 2 Helsingin Kaivopuistossa. Tosin sitä markkinoidaan palatsi-nimikkeellä. “Tätä kokonaisuutta on koettava.

Kommentaarid
(Külastatud 438 korda, 1 külastust täna)