Prügiauto põrutas Tamperes vastu elumaja seina

Tamperes ununes teisipäeva hommikul prügiauto juhil käsipidur peale panemata ja ilma juhita auto sõitis mäest alla vastu elumaja seina. Auto kabiin vajus läbi köögiseina.

Juht oli läinud autost välja konteinerit tühjendama ja unustas käsipiduri peale panna Tamperes Mäkikatu kõige kõrgemas kohas, vahendab Aamulehti. Auto hakkas järsku liikuma ja veeres mäest alla. Auto sai sõita 40 meetrit ja rihtis kõigepealt ära ühe sõiduauto, siis sõitis maha ühe lambiposti kuni põrkas vastu eramaja seina.

Maja seina tekkis kokkupõrkest auk, vigastada said kandvad konstruktsioonid. Remont võib minna päris kulukaks, arvas tuletõrje korrapidaja Sami Rantala.

Kohas, kuhu auto sisse sõitis asub majas köök. Kokkupõrkes sai vigastada köögi sisustus. Majas kokkupõrke hetkel inimesi polnud.

See oli õnnelik õnnetus, sest ka tänaval ei liikunud mitte kedagi ning keegi kannatada ei saanud.

 

Tampereen Pispalassa karannut roska-auto meni keittiön seinästä läpi – Käsijarru unohtui Mäkikadun korkeimmassa kohdassa – Aamulehti

Arto Grönroos Tiistaiaamuna yhdeksän jälkeen Tampereen Pispalassa tapahtui onnettomuus, jossa kuljettajaton jäteauto rullasi mäkeä alas ja törmäsi omakotitalon seinään. Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä paloesimies Sami Rantala kertoo, että auton kuljettaja oli noussut Mäkikadun korkeimmalla kohdalla ulos autosta tyhjentämään roska-astiaa, kun auto karkasi mäkeä alas. Poliisilta saatujen tietojen mukaan auto lähti liikkeelle, koska kuljettajalta oli jäänyt käsijarru kytkemättä.

 

Kommentaarid
(Külastatud 352 korda, 1 külastust täna)