Politsei tabas Helsingi rattavarga otse teolt

Politsei tabas Helsingis rattavargustega tegelenud mehe otse teo pealt, kui too üht arvatavalt varastatud ratast müütas.

Asi algas sellest, et rattast ilma jäänud mees teatas politseisse, et on oma jalgratta interneti müügikuulutusest üles leidnud. Ratta müüja aga polnud see isik, kes ratta varastas. Varas oli ratta müünud sellesama portaali kaudu 400 euro eest vahendajale. Ostjal polnud aimu, et ratas oli varastatud.

Nüüd leppis ratta ostnud mees müüjana esinenud vargaga kokku uue tehingu: seekord oli müügis maastikuratas. Varas ilmus kokkulepitud kohta koos maastikurattaga ööl vastu kolmapäeva kell 1.15. Politsei võttis arvatava varga kinni.

Kinni võetud mees tunnistas üles, et oli ühe ratta varastanud mõned päevad varem Lauttasaarist. Kaasas olnud maastikuratta ütles ta olevat saanud oma sõbra käest, aga ka see on arvatavasti varastatud.

Mees toimetati Pasila politseijaoskonda kahtlustatuna varguses ja varastatud asjadega kauplemises.

Kommentaarid
(Külastatud 360 korda, 1 külastust täna)