Politsei peatas Hämeenlinnas auto, mille puhul oli kõik valesti

Häme politseijaoskond jagas täna Facebookis infot selle kohta, kuidas Hämeenlinnas peeti kinni auto, mille puhul oli kõik valesti. Ainus hea asi oli see, et juht oli kaine.

Politsei kirjelduse kohaselt valmistas esimene kinnipeetud auto kohe suure üllatuse. Auto juures oli peaaegu kõik valesti. Esiteks puudus juhil juhtimisõigus ja autol kehtiv ülevaatus juba alates 2015. aastast. Autol olid ajutised numbrid, aga need olid kuulunud ühele BMW näituseautole. Auto kummidesse polnud õhku ilmselt mitu aastat lisatud. Ometi oli vaja sõita just selle autoga poodi, mis asus koduhoovist paarisaja meetri kaugusel. Ning ka poe juures ei peljanud juht sõitu alustada otse politseiauto kõrvalt.

Ainus hea asi kogu asja juures oli see, et juht oli kaine.

Kommentaarid
(Külastatud 337 korda, 1 külastust täna)