Oulu politsei otsib vanurilt toidukoti röövinud meest

Oulu politsei otsib enne jaanipühi vanurilt toidukoti röövinud meest, keda pole õnnestunud tabada.

Politsei on avaldanud Facebookis mehest valvekaamera fotod.

Politsei andmetel toimus rööv 22. juunil 2017 kell 15.28 aadressil Isokatu 61. Lidli poe ees seisnud mees asus jälitama eakat prouat, kes kõndis Heinäpää suunas. R-Kioski ees võttis mees proua käes olnud kilekotist kinni. Proua proovis kilekotti vabastada, aga mees kasutas vägivalda, mille tagajärjel proua kukkus ja vigastas ennast. Kilekotis olid vanaproua toiduained.

Tegija kohta on tulnud vihjeid, aga teda pole õnnestunud tabada, mistõttu ootab politsei veel vihjeid. Kõigil, kel on asja kohta infot, palutakse teada anda Oulu politsei meiliaadressil vakivalta.oulu@poliisi.fi või helistada Oulun politsei vihjetelefonile +358 295416194. Kui märkate piltidel olevat meest, võite helistada ka häirekeskuse numbril 112.

Isokatu tänava Lidl Oulus. Kujutis: Google

Isokatu 61, 90100 Oulu, Soome

No Description

 

Kommentaarid
(Külastatud 222 korda, 1 külastust täna)