Miljon eurot maksev Porsche sattus Vantaal avariisse

Ligi miljon eurot maksev auto Porsche Carrera GT sattus Vantaal lennujaama ligidal avariisse, kui põrkas kokku teise autoga.

Õnnetus juhtus esmaspäeval. Õnnetuse põhjustas sõiduauto juht, kes ei järginud Tikkurilantied pidi sõites Lentoasemantie ristmikul punast foorituld ning sõitis Porschele külje pealt sisse, vahendab Ilta-Sanomat.

Mõlemad juhid olid kained. Õnnetuses keegi kannatada ei saanud.

Teadaolevalt on Soomes registreeritud ainult üks selline Porsche. Tegemist on tänavaautoga, mille tippkiirus on 330 km/h ja mis nullist sajani kiirendab 3,9 sekundiga. Ligi miljon eurot maksval autol on peal alumiiniumist korpusega 620-hobujõuline V10 mootor.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005287246.html

Kommentaarid
(Külastatud 668 korda, 1 külastust täna)