Kurjategijate piltide avaldamine õigustas end – üks saadi kätte

Soome politsei avaldas kuu algul pildid kõige ohtlikumatest tagaotsitavatest kurjategijatest. Nüüd võib öelda, et see õigustas end, kuna kümnest üks saadi kätte.

Läinud neljapäeval saadi Soomest kätte Satakunna vanglasse naasmata jätnud 37-aastane Seppo Allan Valfrid Lindeman. Mees on süüdi mõistetud tapmise eest ja tal on jäänud veel karistust kanda kolm aastat, vahendab Ilta-Sanomat.

Keskkriminaalpolitsei teatel saadi Lindeman kätte inimestelt tulnud vihjete põhjal. Nüüd on jooksus veel üheksa isikut. Kõik nad on rahvusvaheliselt tagaotsitavad.

Yksi Suomen etsityimmistä henkilöistä jäi kiinni – KRP: “Yleisön tarkat silmät auttoivat”

Keskusrikospoliisi julkaisi heinäkuun alussa listan kesän etsityimmistä henkilöistä. KRP:n mukaan yksi listalla olleista kymmenestä henkilöstä saatiin viime torstaina kiinni. Satakunnan vankilasta poistumisluvan aikana kadonnut Seppo Allan Valfrid Lindeman otettiin kiinni Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella. – Hänet saatiin kiinni ja hänet on toimitettu jatkamaan rangaistuksen suorittamista, rikoskomisario Teemu Aittamaa kertoo.

Kommentaarid
(Külastatud 369 korda, 1 külastust täna)