Kuopios põrkasid kokku kiirabi- ja sõiduauto, üks inimene hukkus

Ida-Soomes Kuopios juhtus pühapäeva päeval raske liiklusõnnetus, kus omavahel põrkasid kokku alarmsõidul olnud kiirabiauto ja sõiduauto. Sõiduauto kaassõitja, 70-aastane Kuopio naine hukkus.

Õnnetus juhtus Joensuuntiel, kus ühes suunas oli mitu sõidurada. Nii kiirabiauto kui sõiduato liikusid ühes, Kuopio suunas. Ühel hetkel hakkas paremal sõidureal sõitnud kiirabiauto tegema tagasipööret, reastudes vasemasse ritta, ent põrkas kokku seal liikunud sõiduautoga, vahendab Savon Sanomat.

Õnnetuses sai vigastada ka teine sõiduautos olnud naine, kes toimetati Kuopio haiglasse. Autot juhtis 71-aastane mees. Kiirabiautos õnnetuse hetkel patsiente ei olnud ja kiirabiautos olnud kaks meditsiinitöötajat pääsesid vigastusteta.

Tee oli sündmuskohal sirge ja nähtavus hea. Sündmuskohal olnud inimeste väitel võis õnnetuse põhjustada auto akendesse pistnud ere päike.

Kommentaarid
(Külastatud 462 korda, 1 külastust täna)