Kas soomekeelse raadio osas tuleb läbimurre? TJA ja SSS-Raadio istuvad ühise laua taha

Eesti ainsa soomekeelse raadiojaama SSS-Raadio osas võib tulla läbimurre, kuna raadiolubade jagamisega tegeleva Tehnilise Järelvalve Ameti (TJA) ja raadio esindajad istuvad läbirääkimisteks ühise laua taha.

„Kohtumine toimub reedel,” ütles SSS-Raadio juht Kalle-Tapio Reini. Tema sõnul on eesmärk leida kõiki osapooli rahuldav lahendus.

Reini ütles, et soomekeelne raadio on näidanud üles mõistmist, kuna pole erinevalt Eesti Meediast alustanud riigi vastu kohtuasja. Reini sõnul on raadio eesmärk saada omale sagedus.

Soomekeelse raadio osas võib saabuda läbimurre, sest vaatamata suurtele lubadustele pole Äripäeva raadio suutnud veel tegevust alustada. Äripäeva raadio pidi alustama programmiga juba juuni algul, aga tänaseni pole raadiol veel nimegi, rääkimata saadetest ja tegijatest. Nagu ütles raadio tegemisega tegelev Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi möödunud nädalal, siis on raadioprojekt praegu alles varases algusjärgus. Kõige varem alustab Äripäeva raadio alles septembri algul.

Kommentaarid
(Külastatud 282 korda, 1 külastust täna)