Isa jättis Espoos väiksed lapsed autosse ja läks poodi, inimesed kutsusid kiirabi

Väikeste laste isa jättis Espoos Muuralas väiksed 2-3-aastased lapsed autosse ja läks poodi. Möödakäijad kutsusid lastele kiirabi.

Asi juhtus reedel päeval kella poole nelja ajal. Päiksepoolse akna juures istunud laps oli päästjate jutu järgi juba päris higine, vahendab Ilta-Sanomat.

Praegu pole veel teada, kui kaua olid lapsed kuumas autos olnud enne päästjate saabumist. Lapsed autosse jätnud isa leiti poest kuulutamise peale üles, mistõttu polnud vaja autosse sisse murda. Esmaabitöötajad kontrollisid laste tervise üle.

Päästekeskuse info kohaselt oli see õnnelik juhtum, aga oleks võinud palju hullemini mina. Soomes tuleb kuumust ette harva, aga kui ilmad on soojad, võib auto seest kiiresti üle kuumeneda. Maailmas on olnud palju juhtumeid, kus autosse jäetud lapsed ja lemmikloomad on hukkunud.

Isä jätti 2-3-vuotiaat pikkulapset autoon ja meni ostoksille -pelastuslaitokselta vakava muistutus

Tapaus sattui Muuralassa hieman ennen neljää. Ilmoituksen oli tehnyt lasten tilanteesta huolestunut sivullinen henkilö. Pelastuslaitoksen arvion mukaan autoon omiin istuimiinsa jätetyt lapset olivat noin 2-3-vuotiaita. – Varsinkin siinä auringon puolella istunut oli ulkoisesti aika hikinen, kertoo STT:lle vs. päivystävä paloesimies Jaakko Liesivuori. Tiedossa ei ole, kuinka kauan lapset olivat ehtineet olla kuumassa autossa ennen pelastuslaitoksen saapumista.

Kommentaarid
(Külastatud 388 korda, 1 külastust täna)