Isa jättis Espoos väiksed lapsed autosse ja läks poodi, inimesed kutsusid kiirabi

Väikeste laste isa jättis Espoos Muuralas väiksed 2-3-aastased lapsed autosse ja läks poodi. Möödakäijad kutsusid lastele kiirabi.

Asi juhtus reedel päeval kella poole nelja ajal. Päiksepoolse akna juures istunud laps oli päästjate jutu järgi juba päris higine, vahendab Ilta-Sanomat.

Praegu pole veel teada, kui kaua olid lapsed kuumas autos olnud enne päästjate saabumist. Lapsed autosse jätnud isa leiti poest kuulutamise peale üles, mistõttu polnud vaja autosse sisse murda. Esmaabitöötajad kontrollisid laste tervise üle.

Päästekeskuse info kohaselt oli see õnnelik juhtum, aga oleks võinud palju hullemini mina. Soomes tuleb kuumust ette harva, aga kui ilmad on soojad, võib auto seest kiiresti üle kuumeneda. Maailmas on olnud palju juhtumeid, kus autosse jäetud lapsed ja lemmikloomad on hukkunud.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005299318.html

Kommentaarid
(Külastatud 524 korda, 1 külastust täna)