Iraaklasest mees kuritarvitas Helsingis noori tüdrukuid

Helsingi kohus mõistis läinud nädalal 1995. aastal sündinud iraaklasele 2 aasta ja 9 kuu pikkuse vangistuse laste seksuaalse ärakasutamise eest.

Mehele süüks pandud juhtumid toimusid Helsingis möödunud aasta suvel, sügisel ja talvel. Ohvreid oli kokku neli vanuses 12-15 eluaastat, vahendab MTV.

Asi hakkas pihta möödunud suvel, kui mees sõbrustas möödunud 2016. aasta juunikuus 13-aastase tüdrukuga. Sõbrustamine kestis kokku 7 kuud ja mees oli selle aja jooksul lapsega kümneid kordi seksuaalvahekorras.

Lisaks oli mees löönud tüdrukut vastu nägu ja löönud ka tüdruku sõpra.

Ühe tüdrukuga sõbrustamise ajal kasutas mees seksuaalselt ära ka kolme muud tüdrukut. Kahel juhul oli mees oma ohvri leidnud Helsingi kesklinnast. Mees oli järgnenud 12-aastasele tüdrukule, katsunud juukseid, kallistanud ja katsunud käega tagumikku ning üritanud tüdrukut ära meelitada.

Teisel juhul oli mees tutvunud ühe 15-aastase tüdrukuga Helsingi kesklinna kaubanduskeskuses ning kohtunud tüdrukuga mitmel korral. 2016. aasta sügisel läks mees tüdrukuga oma tuttava korterisse ja oli seal tüdrukuga seksuaalvahekorras.

Kolmanda juhtumi puhul oli mees seksuaalvahekorras 14-aastase lapsega. Asi toimus ühel sünnipäevapeol.

Mees end kohtus süüdi ei tunnistanud. Kohus aga mõistis mehe süüdi laste seksuaalses ärakasutamises. Mehele mõisteti vanglakaristus, lisaks peab ta maksma ohvritele hüvitist kokku ligi 21 000 euro ulatuses.

Kommentaarid
(Külastatud 491 korda, 1 külastust täna)