Helsingis rahva sekka sõitnud mees saadeti ravile

Helsingis reede õhtul rahva sekka sõitnud mees saadeti vangimaja asemel ravile.

Esialgu teatas politsei, et autoga Helsingi kesklinnas ühe inimese surnuks sõitnud ja viit inimest vigastanud 51-aastane mees on kavas vangistada. Nüüd aga tegi politsei uue otsuse ja saatis mehe ravile. Vajadusel tehakse vangistamise otsus hiljem.

Reede õhtul sõitis mees Helsingi kesklinnaa Mannerheimintie ja Lönnrotinkatu ristmikul otsa teed ületanud jalakäijatele. Üks 51-aastane soomlanna hukkus. Vigastada sai 5 inimest, nende hulgas üks eestlane.

Helsingin yliajosta epäilty siirretty terveydenhoidon viranomaisten huostaan – vangitseminen siirtyy

Poliisi ei kommentoi epäillyn terveydentilaa. Päätös vangitsemisen esittämisestä siirtyy myöhemmäksi.

Kommentaarid
(Külastatud 306 korda, 1 külastust täna)