Heategevuslik Soome tsiklimees suri haiglas

Heategevusliku projekti käigus tsikli sadulas mööda Soomet ringi sõitnud 33-aastane Toni Hynenen tegi kuu algul raske avarii ning suri eile haiglas teadvusele tulemata.

Hynynen suri eile liiklusõnnetuse tagajärjel saadud vigastustesse Töölö haiglas, vahendab Uusimaa.

Hynynen alustas kevadel projekti Iron Butt, mille käigus tahtis poole aasta jooksul sõita läbi 130 000 kilomeetrit ning koguda raha koolikiusamise ohvriks langenud laste tarbeks. Hynynen oli ise olnud koolikiusamise ohver. Mees oli kuu algul läbimas parasjagu üht heategevuslikku etappi, kus kolme ööpäeva jooksul tuli läbi sõita 5000 km. Ta sõitis teel Hämeenlinna 7. juuli varahommikul Nurmijärvis veoautole tagant sisse.

Pärast õnnetust hoiti Hynyneni koomas Töölö haiglas. Varem oli ta teinud läbi raske avarii Poolas, aga siis pääses kergete vigastustega. Politsei jätkab õnnetuse asjaolude uurimist, aga teadaolevalt polnud tegemist kiiruse ületamisega.

Yesterday visiting in “kylis”, small Village on Hyvinkää. Nice place and happy people! Thanks for everybody. Let’s make Yesterday happend again some day.. Eilen kyliksellä. Oliko kiva fiilis ja paljon huippu porukkaa. Kiitos kaikille vanhoille ja uusille tutuille. Otetaan uudestaan joku päivä. #forthekids #forgettenkids #fortheforgettenchildren #ugotability #ugotabilities #wegotabilities #sullaonkykyjä #meilläonkykyjä #againstbullying #promophotos #kylis #hyvmikä #motorbike #moottoripyörä #ironbutt #guinessworldrecord #letsmakechangetogether #letschangeworldtogetter #yamaha #yamahafjr1300

A post shared by Good Will Biker (@goodwillbiker) on

Kommentaarid
(Külastatud 307 korda, 1 külastust täna)