Ettevaatust: Soomes lõhutakse eestlaste autosid

Soomes on mitmel pool lõhutud eestlaste autosid. Päris terav on olukord Vantaal, kus Pähkinärinne-Hämevaara kandis käib majade vahel ringi isik, kes veab autodele kriime, lõhub klaase ja rehve ning sülitab ja määrib sitaga.

Facebookis on üleval kirjeldus, kuidas ühel autol lõhuti pühapäeval tagaklaas ja veeti küljele kriim. Omanik jättis kaamera filmima ja juba teisipäeval jäi keset päeva peale tegija, kes auto peale tatistas.

Siis vahetati sõbraga autod ning oodati edasi, et ka suuremat rikkumist peale saada. Reedel päeval see juhtuski. Nooremapoolne mees tuli nahaalselt, tegi sitaga kõik käepidemed kokku ning vedas küljele sügava kriimu. Lõhutud on peale nende autode veel vähemalt kahe pere autosid.

Kõigil, kes midagi teavad, palutakse võtta ühendust telefonil +358 407732442.

Auto omanik pakub Facebookis tasu 500 eurot vihje eest, mis aitaks süüdlase tabada.

Kommentaarid
(Külastatud 525 korda, 1 külastust täna)