Eesti turistid tegid Finnairi Bangkoki lennul suitsu ja pidid tasuma trahvi

Eesti turistid tegid Finnairi lennul Bangkoki lennuki vetsus suitsu ja pidid selle eest tasuma üle 1000 euro trahvi.

Asi juhtus möödunud reedel, kui Eestis elavad õde ja vend olid lennu ajal hoiatustele vaatamata käinud viis korda lennuki tualetis suitsu tegemas, vahendab Ilta-Sanomat.

Tai ajakirjanduse info kohaselt määrati kummalegi suitsetajale 20 000 bahti trahvi, mis on umbes 520 eurot. Suitsetamisega vahele jäänud turistide nimed on Alexander Nikiforov ja Svetlana Galkina. Nad viidi Suvarnabhumi politseijaoskonda, mis asub lennujaamas. Lennuseaduse rikkumise eest oleks võinud Taimaal saada ka kuni 5-aastase vanglakaristuse.

Finnairi esindaja väitel pääsevad reisijad kergemate juhtude puhul hoiatusega, aga raskemate juhtude puhul pöördutakse kohalike ametnike poole.

Kaksikko tuprutteli Finnairin lennolla Helsingistä Bangkokiin – tupakalle tuli hintaa!

Thaimaalaislehtien mukaan Finnarin lennolla Helsingistä Bangkokiin viime perjantaina nähtiin erikoinen episodi. Lehden tietojen mukaan lennolla olleet virolaiset sisarukset olivat huomautuksista välittämättä tupakoineet koneen vessassa jopa viisi kertaa lennon aikana. Paikallismedian mukaan lentohenkilökunta raportoi kaksikosta paikallisille viranomaisille, jotka poimivat heidät talteen Suvarnabhumin lentokentältä. Poliisi kuljetti sisarukset Suvarnabhumin poliisiasemalle, joka sijaitsee kentän yhteydessä.

Kommentaarid
(Külastatud 410 korda, 1 külastust täna)