Äripäev on ajanud TJA kahvlisse

Äripäeva Kirjastus on ajanud oma raadio-farsiga kahvlisse Tehnilise Järelvalve Ameti (TJA) ja selle juhi Kaur Kajaku (pildil), kes peab klattima Äripäeva jamasid.

Äripäeva raadio pidi algselt alustama saadetega juuni algul, aga midagi ei toimunud. Viimane uudis on see, et Äripäev pidi alustama saadetega 8. juulil, aga taotles 29. juunil TJA-lt tegevusloa peatamist ühe kuu võrra, kuni 8. augustini. See tähendab, et juba teist kuud valitseb raadiosagedusel vaikus.

Nüüd peab TJA peadirektor Kajar Kadak otsustama, kas rahuldab Äripäeva taotluse või mitte. TJA on kahvlis, sest ühelt poolt ei saa konkursi võitnud Äripäevale ära öelda, sest sellega tunnistaks TJA oma viga, kui Äripäeva konkursi võitjaks kuulutas. Teiselt poolt aga valitseb eetris vaikus, mis tähendab, et nii raadioettevõtjaid kui avalikkust on petetud.

Kõige suurem jama on see, et Äripäev napsas raadiolubade konkursil loa Eesti ainsa soomekeelse raadiojaama SSS-Raadio nina eest, esitades konkursile absurdseid lubadusi, mida on raadioasjatundjate väitel võimatu täita. SSS-Raadio, mis sagedust kasutas, oli sunnitud saadete edastamise lõpetama.

Farss Äripäeva raadio ümber on võtmas üha tragikoomilisemaid mõõtmeid, näitab Äripäeva Kirjastuse saamatust ning on suur häbi tervele Eesti riigile Soome Vabariigi 100. aastapäeval.

Kommentaarid
(Külastatud 344 korda, 1 külastust täna)