16-aastane Tampere tüdruk müüs 200 euro eest oma süütuse, ostja sai karistada

Tampere tüdruk müüs 2015. aasta detsembris 200 euro eest oma süütuse. Pärast seda paigutati tüdruk saadud trauma tõttu asenduskodusse, seksi eest maksnud mehele mõisteti tingimisi vanglakaristus.

Asja avastas tüdruku ema, kes sai tütre sõbralt teada, et tütar oli müünud oma süütuse umbes 30-aastasele mehele, vahendab Aamulehti.

Prokuratuuri andmetel oli 1987. aastal sündinud mees tutvunud tüdrukuga Kik Messengeri suhtlusportaali kaudu. Ta oli pakkunud seksi eest raha, seejärel nad kohtusid, seksisid ja mees andis tüdrukule 200 eurot.

Tüdruku ema teatas juhtunud sotsiaalametnikele ja asja kohta tehti kuriteoteade. Tüdruk paigutati asenduskodusse.

Ema väitel tekkisid tüdrukul pärast juhtunut vaevused, kuna tütar oli juba varem langenud seksuaalkuriteo ohvriks. Tütar oli end lõikunud ja tal olid raevuhood, mille käigus ta peksis pead vastu seina. Tütar jättis vaimsete häirete tõttu kooli pooleli. Ema väitel kartis tütar, et puutub uuesti kokku mehega, kellele oli oma süütuse müünud.

Meest süüdistati seksuaalteenuse ostmises noorukilt, kes oli lapsemeelne ja kogenematu. Soomes on seksi ostmine 16-17-aastaselt noorukilt kuritegu.

Mees oli kuriteo toimepanemise hetkel katseajal joobes juhtimise eest 2014. aastal. Kohus ei pööranud siiski kuritegu täitmisele, kuna teod olid teineteisest erinevad ja uus kuritegu pandi toime katseaja lõpus.

Pirkanmaa kohus mõistis mehele ühe aasta ja kahe kuu pikkuse tingimisi vanglakaristuse ning 20 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd. Mees peab ohvrile maksma 2400 eurot hüvitist.

Alaikäinen tamperelaistyttö myi netissä neitsyytensä aikuiselle miehelle 200 eurolla – ostajalle tuomio rikoksesta – Aamulehti

Elias Lahtinen Tuomas Rimpiläinen Aamulehti Tamperelaisäiti sai ystävänsä kautta tietää, että hänen 16-vuotias tyttärensä oli myynyt neitsyytensä netissä. Äiti ilmoitti asiasta sosiaalipäivystykseen, joka teki asiasta rikosilmoituksen. Rikoslain mukaan seksin ostaminen 16-17-vuotiaalta on rikos. Esitutkinnassa kävi ilmi, että tyttö oli Kik Messenger -palvelussa viestitellyt vuonna 1987 syntyneen miehen kanssa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,244 korda, 1 külastust täna)