Uus Nokia 3310 juba Soomes müügil!

Uus Nokia 3310 on juba Soomes müügil. Telefon saabus müügile nädal aega tagasi, 31. mail.

Telefonil on 22 tundi kõneaega ja 31 päeva ooteaega. See tähendab, et telefoniga võib päev läbi rääkida ilma akut laadimata. Lisaks on telefon peal 2G internet ja veebibrauser, millega saab kasutada näiteks facebooki.

Telefonil on 2,4-tolline polariseeritud ekraan, mis tagab sujuva kasutamise päiksevalguses. See on kergem ja õhem kui algne mudel.

Telefonis on 2-megapiksline kaamera, led-välk ja video salvestamise võimalus. Lisaks 16 MB flash sisemälu ja võimalik lisada kuni 32 GB microSD mälukaart. Ühendused on GPRS, EDGE ja Bluetooth 3.0. Kaks SIM-kaardi pesa. Telefonil on peal FM-raadio, mp3 pleier ja ussimäng.

Värvid on tumesinine, hall, punane ja kollane.

Telefoni hind on näiteks verkkokauppa.com kaudu tellides 59.90 eurot.

Kommentaarid
(Külastatud 619 korda, 1 külastust täna)