Tampere autopoest proovisõiduks võetud Maserati leiti Tallinna garaažist

Tampere autopoest läinud nädalal proovisõiduks võetud ja sinna tagastamata jäetud auto leiti sel nädalal ühest Tallinnas asuvast garaažist.

Tegemist on kalli sõiduautoga Maserati, mille hind on ligi 100 000 eurot, vahendab Iltalehti.

Tallinna politsei jaoks on siiani suur mõistatus, kuidas auto saadi märkamatult Soomest Tallinna toimetada.

Auto leiti Tallinnas Tondi linnaosas asuvast garaažist välismaalt, tõenäoliselt Soomest saabunud vihje põhjal. Vihjes oli öeldud, et auto võib asuda Tondil garaažis, aga polnud toodud täpset asukohta. Lõpuks õnnestuski ühest nõukogude-aegsest garaažist auto üles leida.

Maserati varastanud ja Tallinna toonud isikut pole õnnestunud veel kätte saada. Politsei info kohaselt on autoga Tallinnas ja linna ümbruses avalikult ringi sõidetud  ning nüüd loodab politsei pealtnägijate abile. Politsei loodab vihjete abil üles leida autot kasutanud isiku või isikud.

Viimastel aastatel on Tallinna politsei soovinud rahvusvahelistele autovarastele selgeks teha, et Tallinnast pole mõtet autosid varastada ega sinna varastatud autosid tuua.

Autovarguse kohta on algatatud kriminaalmenetlus ja auto tagastatakse Soome omanikule siis, kui menetlus seda lubab. Autokauplusele, kust auto läinud teisipäeval varastati, pole auto leidmise kohta veel teada antud. Autokauplusest ei soovitud teemat kommenteerida.

Soomest varastatud ja Tallinna garaažist leitud Maserati. Foto: Tallinna politsei
Kommentaarid
(Külastatud 549 korda, 1 külastust täna)