Soomlanna võitis bikini fitness EMi kulla

Soomlanna Henna Peltonen võitis Itaalias peetud bikini fitnessi Euroopa meistrivõitlustel kulla.

Peltonen on kahe lapse ema, tantsija, modell ja fitness-sportlane. Pärast võistlust ütles ta Instagrami pandud piltide juures, et on väsinud, aga õnnelik.

🏆😌

A post shared by Henna Peltonen (@hennapeltonen) on

Bikini fitness EM-Kultaa!!!!!!🏆❤️ Nyt voi sanoa, että olen todella väsynyt mutta onnellinen!! Blogissa jo ensimmäinen postaus ja tulossa pian kisakuvia ja kisakuulumisia, lupaan myös kiittää kaikkia ketkä mun tukena on ollut!! Dieetti kuitenkin vielä jatkuu, vedän huomenna vielä yhdet kisat täällä Italiassa tähän päälle nyt kun kerran vauhtiin päästiin🏆💪 #EM #kulta #winner #1place #bikinifitness #bikinifitnessathele #italy #sora #väsynytmuttaonnellinen #tiredbuthappy #huomennajatkuu @sportsnutritionfi

A post shared by Henna Peltonen (@hennapeltonen) on

Kommentaarid
(Külastatud 1,040 korda, 1 külastust täna)