Soome president on samuti 10. juunil Tallinnas

Lisaks Soome peaministrile on 10. juunil Soome 100. aastapäevale pühendatud Soome päeval Tallinnas ka Soome president Sauli Niinistö.

President Sauli Niinistö ja proua Jenni Haukio sõidavad laupäeval, 10. juunil Tallinna, edastas presidendi kantselei. Presidendipaar võtab osa Soome 100. aastapäeva tähtsündmusest Eestis – Tallinnas Vabaduse väljakul kella 18 algavast välikontserdist. Niinistö peab kontserdil avakõne koos Eesti presidendi Kersti Kaljulaidiga.

Lisaks avab president Maarjamäe lossis näituse 100 Soome asja. Näitus jutustab Soome loo 100 eseme kaudu. Näitus jääb Maarjamäe lossi tallihoones avatuks kuni 20. augustini.

Soome päeva puhul peetakse 10. juunil Tallinnas Telliskivi loomelinnakus tänavatoidu ja -kunsti festivali, Šnelli staadionil võtavad kell 13.30 jalgpallis mõõtu Eesti ja Soome peaministrid, kell 14-15 toimub Jaani kirikus palvus ja kell 15-17 eesti ja soome noorte kammermuusikute kontsert.

Kommentaarid
(Külastatud 303 korda, 1 külastust täna)