Soome noorukid vägistasid 12-aastase tüdruku puutokiga

Soome noorukid vägistasid möödunud aasta kevadel Pirkanmaal puutokiga 12-aastase tüdruku.

Üks noorukitest, 15-aastane noormees mõisteti reedel Pirkanmaa kohtus lapse vägistamise ja seksuaalse kuritarvitamise eest kaheks aastaks tingimisi vangi 2-aastase katseajaga. 14-aastane noormees jäi oma ea tõttu karistuseta.

 

-Reklaam-

 

Noormehed olid võtnud koos tüdrukul püksid jalast ja 14-aastane noormees oli lükanud puutoki tüdrukule tuppe. 15-aastane noormees vaatas toimuvat kõrvalt pealt. Lisaks olid kohal veel kaks 15-aastast noorukit, kes toimuvat filmisid. Asi toimus möödunud aasta 4. märtsil Pirkanmaal.

Süüdi mõistetud 15-aastane noormees peab lisaks maksma kannatanule 15 500 eurot tekitatud valu ja kannatuste ning 14 000 eurot hingeliste üleelamiste eest.

(Visited 823 times, 1 visits today)

Kommentaarid

kommentaarid