Rahvusmeelsed ei saa aru, miks lastakse illegaalidel Helsingi kesklinnas meelt avaldada

Soome rahvusmeelsed ei saa aru, miks lastakse Helsingi kesklinnas meelt avaldada illegaalsetel immigrantidel, kes makse ei maksa, samas kui soomlased, maksumaksjad aetakse minema.

Rahvusmeelsed ei saa aru, miks seisab maksumaksjate raha eest toimetav valitsus illegaalsete immigrantide, mitte oma inimeste eest.

Rahvusmeelseid saatsid Rautatientoril bussiga politseipatrullid. Rahvusmeelsed küsisid politseinikelt, kui kaugel on immigrantide telgi süütamise ja matšeetega kesklinnas välgutamise juhtumid, mille peale ei osanud politseinikud midagi öelda. Politseinikud ütlesid vaid, et nemad täidavad käsku. Rahvusmeelsed ütlesid selle peale, et neil pole kohustust täita korraldusi, mis ei põhine seadusel. Veebikommentaatorid on avaldanud arvamust, et Soomes ei kehti enam seadused.

Illegaalsetel immigrantidel lastakse meeleavalduse tõttu maale jääda. Ühe immigrandi ülalpidamine maksab 125 000 eurot aastas ja see raha tuleb Soome maksumaksjate taskust. Illegaalsete immigrantide ülalpidamine tähendab, et paljud Soome oma inimesed jäävad toetustest ilma.

Rahvusmeelne Ade ütles illegaalide telgi ees rääkides, et on kurb, kui paljud inimesed on loobumas ilma võitluseta. Ta kasutas Euroopa Liidu kohta terminit eurostoliitto, sarnaselt nagu soome keeles oli nõukogude liit – neuvostoliitto. Ta ütles, et loodab, et Soome jääb soomlastele.

Kommentaarid
(Külastatud 598 korda, 1 külastust täna)