Raasepori mõrva arvatav motiiv oli armukadedus

Raaseporis üleeile toime pandud mõrva arvatav motiiv oli armukadedus. Noor, 20-aastane mees tappis korteris terariistaga samavanuse noore naise.

Mõrv oli politsei info kohaselt ettekavatsetud, kuigi mingeid eelnevaid ähvardusi ei olnud, vahendab Iltalehti.

Noor sportlane tappis kahtlustuse kohaselt teisipäeva õhtul Raaseporis Tammisaares oma endise tüdruksõbra. Politsei andmetel oli tapmisel kasutatud terariista.

Tapmises kahtlustatav mees leiti eile, kolmapäeva päeval Tammisaare lähedalt maakohast Svartbäcka metsast. Üks inimene oli seal märganud tagaotsitavat autot. Kui politsei kohale jõudis, siis leiti auto lähedalt surnud mees. See koht oli mõrvapaigast mõne kilomeetri kaugusel. Mehe surmas kuritegu ei kahtlustata.

Politsei info kohaselt leiti naise surnukeha korterist juhuslikult ja see oli üllatus. Tegelikult mindi korterisse otsima hoopis meest, kelle asemel leiti noore naise surnukeha. Politsei ei soovinud täpsustada, mis asjaoludel korterisse meest otsima mindi.

Politsei info kohaselt on kindlaid tõendeid, et tegemist oli ettekavatsetud mõrvaga, aga tõendeid ei soovinud politsei täpsustada.

Politseil pole infot mingite ähvarduste või kirjade kohta, mis oleksid mõrvale eelnenud. Samuti pole teada, mis korteris täpselt toimus. Teada on see, et ohver abi kutsuda ei jõudnud. Naabrid ei kuulnud samuti mitte midagi.

Praegu peab politsei kuriteo motiiviks armukadedust. Kuigi paar oli lahku läinud, olid nad ometi peale lahkuminekut veel suhelnud. Politseil pole veel infot surma aja  ega ka selle kohta, millal mõrvar endalt ise elu võttis. Mehe juurest leiti kaks pika toruga püssi, milleks tal oli olemas luba. Püssi naise tapmisel ei kasutatud.

Politsei ei soovi veel täpsustada ka seda, kas teole eelnes alkoholi või mõnuainete tarvitamine.

Kommentaarid
(Külastatud 755 korda, 1 külastust täna)