Päeva leid: varastotyöntekijä

Tänane tööpakkumiste päeva leid on laotöötaja (varastotyöntekijä) Lõuna-Soomes Tuusulas.

Töö toimub argipäeviti hommikustes ja õhtustes vahetustes kella 6-22. Töö seisneb põhiliselt terminalis toodete ümberpaigutamises. Töö on soojades tingimustes, aga tuleb valmis olla jahedamas, ligi +5 kraadise temperatuuriga keskkonnas töötamiseks.

Töö on füüsiliselt raske ja vajab head vormi. Lisaks eeldatakse soome keele oskust ja tervet mõistust. Arvestatakse varasema kogemusega, aga tähtsaim on aktiivne eluhoiak. Palk koosneb põhipalgast ja motivatsioonilisast. Tööd on vähemalt 2017. aasta lõpuni, sobivuse korral on võimalik pikaajaline töösuhe.

Kandideerida saab kuni 25. juunini Barona veebi kaudu.

Oikotie palgakalkulaatori järgi on laotöötaja keskmine palk Soomes 2252 eurot kuus.

Kommentaarid
(Külastatud 720 korda, 1 külastust täna)