Kyyti-odavtakso laieneb Turusse ja Tamperesse

Kyyti-odavtaksod, mis pakuvad sõite alates 2 eurost laienevad Turusse ja Tamperesse. Alates märtsist tegutseb Kyyti-takso Oulus.

Turus alustas Kyyti-takso täna, 5. juunil. Tamperes alustab teenus homme, 6. juunil, vahendab MTV.

Kyyti teenus töötab läbi Androidi ja iPhone’i telefonide kaudu alla laetava äpi Tuup. Ettevõtte juht on endine OnniBus.com-i juht Pekka Möttö. Tuup on lühikese ajaga kogunud 15 000 kasutajat. See on suur hulk, kui arvestada, et teenus on töötanud vaid Oulus.

Kyyti puhul antakse teada hind ja makstakse teenuse eest enne sõitu. Sõidu alustamise ja broneerimise tasusid ei ole. Teenusel on kolm hinnaklassi: Express, mis meenutab tavalist taksot, Smart, kus kliendil tuleb veidi oodata ja Flex, mis on nende kahe vahepealne.

Kahe euroga sõita õnnestub harva, aga üldiselt on Kyyti teenuse tavalisest taksost kümnendiku võrra odavam. Kyyti põhineb sõidu jagamisel nii, et korraga saab taksoga sõita mitu klienti. Lõpptulemusena võidavad kõik. Soovitav on sõit varakult ette ära tellida, siis tuleb see ka odavam.

Ettevõte plaanib juba laienemist teistele turgudele.

Kommentaarid
(Külastatud 319 korda, 1 külastust täna)