Kõik Nokia nutitelefonid tulevad esmalt müügile Soomes, hind algab 149 eurost

Kõik firma HMD Global välja töötatud uued Nokia nutitelefonid tulevad kõigepealt müügile Soomes. Nokia nutitelefonide hind algab 149 eurost.

Soome on maa, kus kõik kolm uut Nokia nutitelefoni müügile tulevad. Varem on Nokia 6 telefone müüdud Hiinas, vahendab Iltalehti.

Telefonidest esimene, Nokia 3 tuleb müügile juba järgmisel teisipäeval, 13. juunil ja selle hind on 149 eurot. Kaks ülejäänut, Nokia 5 ja Nokia 6 tulevad müügile nädal hiljem, 20. juunil ja nende hinnad on vastavalt 199 ja 249 eurot.

HMD Global juht Arto Nummela ütles, et uued Nokia telefonid on valminud paljude ettevõtete koostöös. Need on Nokia, Android, Foxconn ja Qualcomm. Kõik, kes osalevad tahavad saavutada edu ja seda mitte ainult lühikeses, vaid ka pikemas perspektiivis.

Nokia telefonidest on kõrvaldatud mitmed Androidi nõrkused nagu väike efektiivsus. Nokia on kiire ja säästlik, seda kutsutakse puhtaks Androidiks. Lisaks pole vaja Nokia telefone kasutades muretseda viiruste päras, kuna tarkvarauuendusi tehakse regulaarselt.

Klientide esialgne tagasiside on olnud väga positiivne. Nokia lahendus koos Androidiga on parim, mida turult on võimalik saada.

Kommentaarid
(Külastatud 476 korda, 1 külastust täna)