Jyväskylä mees vägistas naist kaks korda järjest

Jyväskylä mees Abudulai Tijani vägistas tuttavat naist kaks korda: esimene kord siis, kui naine magas ja teist korda siis, kui naine tuli asja kohta selgitust pärima.

Kesk-Soome kohus mõistis Tijanile eile 2 aasta ja 4 kuu pikkuse vangistuse, aga seda ei pööratud veel täitmisele, kuna otsust saab edasi kaevata. Kuriteod pandi toime möödunud aasta augustis Jyväskyläs, vahendab Iltalehti.

Esimene vägistamine toimus naise korteris, kui viimane magas. Sündmusel polnud tunnistajad, nad olid korteris kahekesi. Naine ei teinud asja kohta avaldust, kuna tahtis asjad omavahel selgeks rääkida.

Kuus päeva hiljem läkski naine Abudulai poole koju, et toimunust rääkida. Abudulai aga võttis naisel kätest kinni, lükkas naise magamistuppa, võttis riided seljast ja vägistas teist korda. Naine ütles kohtus, et ei julgenud mehele vastu hakata. Pärast seda teist juhtumit rääkis naine asjast oma sõbrannale ja kirjutas politseile avalduse. Abudulaile esitati süüdistus kahe vägistamise kohta. Mees oli siis 34- ja naine 32-aastane.

Abudulai võttis suguühted omaks, aga väitis, et need toimusid vastastikusel heakskiidul. Abudulai väitel oli naine tema pruut.

Kesk-Soome kohus aga Abudulai juttu uskuma ei jäänud. Kohus uskus pigem naise juttu. Naise juttu toetas asjaolu, et ta rääkis sellest oma tuttavale. Naise väitel polnud ta mingi Abudulai pruut. Sedasama väitis ka tunnistaja.

Tõendusmaterjali hulka arvati ka naise ja mehe omavahelised sõnumid. Kohus hindas nende põhjal, et mingit omavahelist käimist neil polnud.

Abudulai Tijanile mõistis kohus kahe vägistamise eest kahe aasta ja nelja kuu pikkuse vangistuse. Lisaks tuleb ohvrile tekitatud üleelamiste eest maksta 10 000 eurot hüvitist. Karistust ei pööratud kohe täitmisele, mehel on õigus otsus edasi kaevata.

Kommentaarid
(Külastatud 1,275 korda, 1 külastust täna)