Helsingis tapetud mees oli endine rahuvalvaja

Jaaniöö paiku Helsingi korteris tapetud 73-aastane mees oli endine rahuvalvaja Liibanonis.

Mees oli paljudele tuttav tema kodukohas Helsingis Sörnäiste-Harju piirkonnas, vahendab Ilta-Sanomat. Mees oli seal aastaid elanud.

Naabrid ütlesid, et oli tore mees, aga mitte eriti jutukas. Kui ta rääkima hakkas, siis meenutas alati aega, kui oli rahuvalvaja Liibanonis. Näiteks kui oli kuum päev, siis ütles ta, et see pole midagi, Liibanonis oli palju kuumem.

Rahuvalvaja tausta kohta andis märku see, et mees oli kõrgele eale vaatamata väga heas füüsilises vormis. Mees külastas tihti lähedalasuvaid kõrtse. Seal mängis ta põhiliselt mänguautomaatidel. Poest ostis ta tihti lotopileteid.

Helsingi politsei uurib tema tapmise juhtumit kui eriti jõhkrat mõrva. Teo toimepanijat pole politseil veel õnnestunud tabada. Mõrv toimus 23-24. juuni vahelisel ajal.

Maja Helsingis Aleksis Kivi tänav 11, kust leiti tapetud mees. Kujutis: internet

Juhannuksena Helsingissä murhattu mies oli rauhanturvaveteraani – “Siitä hän puhui mielellään”

Juhannuksena Helsingissä henkirikoksen uhriksi joutunut 73-vuotias mies oli tuttu näky kotikulmillaan Helsingissä, Sörnäisten-Harjun alueella. Siellä hän oli asunut jo monia vuosia. Miehen osoitteessa sijaitsevassa kerrostalossa on niin monta rappua, etteivät kaikkien asukkaiden kasvot millään jää toisten mieliin. Ne, joiden mieliin hän jäi, kuvailevat miestä asialliseksi ja mukavaksi.

Kommentaarid
(Külastatud 273 korda, 1 külastust täna)