Helsingis eksis liinibuss majade vahele ära

Helsingis Malmis eksis liinibuss majade vahele ära, sõitis kõnniteele ja riivas elektrikappi.

Üks naisterahvas märkas kella 7 ajal hommikul, et 77A numbriga buss on majade vahele ära eksinud. Bussi tavapärane teekond kulgeb Jakomäelt Malmi kaudu Siltamäele. Buss poleks pidanud Malmi Ruotutorpankujale sattuma, ammugi mitte liivasele kõnniteele, vahendab Helsingin Sanomat.

Bussis ühtegi reisijat näha polnud. Bussijuht oli vihane ja hüüdis muudkui: Saatana, saatana.

Helsingi politseijaoskonna komissar Johanna Guessous kinnitas, et selline asi tõesti juhtus. Buss oli sõitnud valele teele ning tagurdamise käigus riivanud elektrikappi. Rohkem teadaolevalt buss kahju ei teinud.

Helsingi busside imelik sõit äratas tähelepanu möödunud nädalal, kui üks tellimusbuss sõitis tipptunnil Taka-Töölös mööda jalgrattateed.

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005252288.html

Kommentaarid
(Külastatud 398 korda, 1 külastust täna)